Introductie.

 

WDC Administratie – en belastingadvieskantoor is een onderneming, ontstaan in Montfoort in 1987. In 1993 is het bedrijf verhuisd naar “het nieuwe land”

De onderneming kan ogen op 25 jaar ervaring op het gebied van boekhouding, administratieve dienstverlening en fiscale zaken. Daarnaast is er een samenwerking met van der Does en Partners, registeraccountants in Reeuwijk.

Het grote voordeel van deze constructie is dat het uitvoerende deel van bijvoorbeeld het inbrengen van een vennootschap onder firma, of een eenmanszaak in een Besloten vennootschap, door WDC Administratie – en belastingadvieskantoor wordt uitgevoerd. Dit bespaart u enorm veel kosten, dan wanneer u al deze werkzaamheden door een accountant laat uitvoeren.

 

De klanten van WDC Administratie – en belastingadvieskantoor  bevinden zich niet alleen in Flevoland en omstreken, maar door het hele land.

 

WDC Administratie – en belastingadvieskantoor staat voor:

 

-          duidelijkheid

-          nakomen van afspraken

-          open en eerlijke manier van samenwerken.

 

Wij bieden u de gelegenheid van onze diensten gebruik te maken, waarin in overleg, met u gekozen kan worden uit werkzaamheden op basis van:

-          uurtarief

-          Project

-          Periode (dag delen)

-          Spoedopdrachten

Samen met u wordt voor de best en kostenbesparende constructie gekozen.

De werkzaamheden kunnen zowel in Dronten als bij u ter plaatse worden uitgevoerd.

 

Ook u als particulier kan gebruik maken van de diensten van WDC Administratie – en belastingadvieskantoor.