Welkom op de site van WDC Administratie- en belastingadvieskantoor

 

WDC Administratie- en belastingadvieskantoor is met name gericht op het midden en kleinbedrijf. Maar ook aan particulieren verlenen wij onze diensten en bent u van harte welkom.

 

Loopt u al een tijdje rond met plannen om een eigen onderneming te starten, dan bent u bij ons op de goede site. WDC Administratie- en belastingadvieskantoor begeleid startende ondernemingen met bijvoorbeeld:

-          het opzetten van een administratie.

-          het begeleiden van een te schrijven ondernemingsplan.

-          het onderzoeken naar subsidie mogelijkheden.

-          het maken van begrotingen en prognoses.

 

Maar ook als u reeds een ondernemer bent, en een overstap wilt maken, kunt u van onze diensten gebruik maken. Wij verzorgen voor u de totale financiŽle administratie, loonadministratie en fiscale aangiften. Indien u achterstanden heeft in de verwerking van uw administratie, is dit geen bezwaar. Wij zorgen ervoor, dat uw administratie weer geheel up to date word gemaakt.

 

Ook ondersteunen wij boekhoud - en administratiekantoren. Het is gebleken dat boekhoud - en administratiekantoren toch over onvoldoende gekwalificeerd personeel kunnen krijgen of kunnen behouden. De gevolgen daarvan kunnen dramatische vormen aannemen. Om maar een paar voorbeelden te noemen: werk blijft liggen….. achterstand in verwerking wordt steeds groter. Dit komt de werksfeer absoluut niet ten goede, en wij kunnen u hierbij de helpende hand toesteken.

 

WDC Administratie – en belastingadvieskantoor kan u van dienst zijn op verschillende manieren:

-          een bepaalde periode

-          een bepaald project

-          op basis van uur tarief

Wij willen graag duidelijkheid scheppen, de gemaakte afspraken nakomen, doormiddel van een eerlijke wijze van samenwerken.

Vooral onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we snel en zorgvuldig in uw administratieve behoeften kunnen voorzien.

 

Het uitbesteden van uw administratie brengt ook grote voordelen met zich mee. U kunt te allen tijde een beroep doen op onze dienstverlening, zonder daarvoor een dure vaste kracht daarvoor aan te nemen, met de daarbij behorende hoge sociale lasten. U ontvangt van ons alleen een rekening voor de duur waarop u van onze diensten gebruik gemaakt heeft, tegen het afgesproken tarief.

 

Hebt u vragen, bent u geÔnteresseerd, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of bel ons voor meer informatie. Wij helpen u dan graag verder.

 

De adresgegevens zijn:

WDC Administratie – en belastingadvieskantoor

Peel 8b

8251 VJ Dronten

Telefoon : 0321 – 336849
Fax : 0321 – 336402
Mobiele telefoon : 06 – 54247096
E-mailadres : info@wdcadmin.nl
KvK Flevoland : 39057004
Omzetbelastingnummer : 0416 74 976 B01
Bankrelatie : Rabobank Flevoland - Dronten
Bankrekeningnummer : 13.46.89.704